Főoldal >> Katalógus Ma 2019. augusztus. 22. csütörtök, Menyhért napja van.
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés

kézi- és imakönyv

A könyv alaposan és érthetően mutatja be az egyre jobban terjedő ima- és elmélkedő füzért. Kiváló lelki emberek ajánlásával (dr. Beer Miklós püspök, dr. Anselm Grün szerzetes, dr. Sánta János teológus) és egyházi engedéllyel jelent meg. A könyv sikeresen ötvözi a szakszerű bemutatást és a személyes hangvételt, melyet a szerző, katolikus plébános kiegészített sok imádsággal, elmélkedéssel.

Zenés- és elmélkedő CD

A CD-hez és a Krisztusfüzér-misszióhoz alakult Útitársak együttes nagy szeretettel készítette ezt az elmélkedő és zenés lemezt. Csodálatos dalokat és tartalmas elmélkedéseket hallgathatunk meg általa. HALLGASSON BELE A CD-BE ide kattintva...
NÉZZE MEG videóklippünket ide kattintva...

Tisztelettel kérjük, hogy ne tervezzen másolatot készíteni a cd-ről senkinek, mivel német és svéd szerzői jogok is védik a magyaron kívül!

füzet

A füzet bemutatja a zöld gyönggyel megváltozott imafüzért. Így ez mintegy folytatása a kézikönyvnek, és a címe ezért: Krisztusfüzér, Élet gyöngyei 2. Egyúttal röviden összefoglalja a Krisztusfüzér célját.

Ha viszont megfordítjuk a füzetet, akkor bárki kezébe adhatjuk, nem hívőknek is, hogy lelki segítséget adhasson. Megfordítva már más címmel találkozik ezért az olvasó: Élet gyöngyei, Krisztusfüzér. Tehát a képen nem két különböző füzetet látunk, hanem ugyanazt elölről ill. hátulról.

Krisztusfüzér, Élet gyöngyei - imafüzér

Az imafüzér 18 (főleg üveg-)gyöngyből áll, és mindegyik életünk egy-egy fontos állomását, területét jelentheti, illetve Jézus életének állomásait.

Akik régebb óta ismerik az imafüzért, azok tudják, hogy eredetileg 3 kis fehér titok-gyöngy volt rajta, amelyekből az egyik 2016-ban zöldre változott az Isten által teremett világ és természet szeretete miatt (erről bővebben lásd a kis füzetünket).

  • kézi- és imakönyv
  • Zenés- és elmélkedő CD
  • füzet
  • Krisztusfüzér, Élet gyöngyei - imafüzér

A Testi-Lelki Segítség Alapítvány (link) webáruháza.

Szilveszteri cikkek