Jézus arca
- két gyermek szerint
kattints a képre
 

2003-ban az alig 4 éves kisfiú, Colton majdnem meghal a műtőasztalon, de négy hónappal később elkezd arról mesélni, hogy ő a mennyországban járt, mialatt „a doktor dolgozott rajta”.  Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe az erről szóló könyvet, melyben a kisfiú édesapja írja le a történetet lebilincselő módon. A könyv címe: Igazából mennyország.

Néhány év alatt, ahogyan egy-egy részletet tudott továbbadni a kicsi gyermek, környezete számára kétség sem merült fel afelől, hogy igaz lehet-e mindez; mert apja szavaival: hihetetlen dolgokat mesélt, de nagyon hihető „bizonyítékokkal” támasztotta alá. Az egyik legszebb ilyen történet, amikor nővérével találkozott… (részlet a könyvből): Az egyik estén hirtelen így szólt édesanyjához a kisfiú:  - Két nővérem van, mami… - Csak egy van!... – válaszolta édesanyja.  – Nem! csattant fel Colton hajthatatlanul. – Két nővérem van. Ugye, volt egy kisbaba, aki meghalt a pocakodban? ….- Kimondta ezt neked? – kérdezte édesanyja nagyon komolyan. – Ő maga, mami. Azt mondta, hogy a pocakodban halt meg… Tudni kell, hogy a baba elvesztése volt életének legfájdalmasabb eseménye, amiről egy szót sem szóltak a négyéves kisfiúnak. Ő pedig odament anyja mellé: - Minden rendben van, mami – próbálta nyugtatni az anyját. – A kisbaba jól van. Isten örökbe fogadta. Édesanyja most letérdelt a fiú elé, hogy a szemébe nézhessen. – Nem arra gondolsz, hogy Jézus fogadta örökbe? – kérdezte. – Nem, mami. Az apukája!... Odaszaladt a mennyben hozzám ez a kislány, és csak ölelgetett!... – Hogy hívták? Mi volt a kislány neve? – Nincs neve. Nem adtatok neki… Azt mondta, alig várja, hogy te meg apu felmenjetek a mennybe!

 

Colton Jézusról, arcáról, ruhájáról is mesélt. De nem csak ő beszélt ilyenről. Van egy kislány is, Akiane, akinek szintén 4 évesen voltak ilyen élményei. És Akiane függetlenül Coltontól (egymást nem is ismerték) ugyanolyan dolgokat mesélt a mennyországról, amit a kicsi Colton is. Akiane hatévesen elkezdett festeni. Olyan szépen tud festeni gyermek létére, mintha egy érett felnőtt festőnő lenne.

Jézusról, akit látott, ezt mondta a kislány: „Tiszta. Nagyon férfias, erős és nagy. És a szeme egyszerűen gyönyörű.” A kislány lefestette Jézust.

A kisfiú édesapja pedig, amikor hallott Akiane-ról, megkereste az interneten ezt a képet, és semmit nem mesélt el fiának, csak odahívta, és megkérdezte (részlet a könyvből): Nézd csak! Ezzel a képpel mi nem stimmel? A fiú néhány pillanatig semmit sem szólt. Csak állt ott és a képet tanulmányozta.  – Ezzel mi a gond, Colton? Síri csend. … fiam felém fordult, és így szólt: - Ez pontosan olyan, apu.

Nagyon sok Jézus képek megnéztek már a kisfiúval, de csak Akiane képe állította el még a lélegzetét is. A kép címe: „A béke hercege: a feltámadás”.  Ezt egy olyan kislány festette, aki azt állította, hogy járt a mennyországban. És egy olyan kisfiú erősítette meg, hogy Jézus így néz ki, akinek fogalma sem volt arról, hogy kitől van ez a kép. kattints a képre