Főoldal >> Katalógus  >> Üzletszabályzat Ma 2023. június. 2. péntek, Anita, Kármen napja van.
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a  Testi- Lelki Segítség Alapítvány Webáruház vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Testi-Lelki Segítség Alapítvány
2220 Vecsés, Erzsébet tér 2.
alapitvany@eljvele.hu
Engedélyszám: AM-3682
Cég adószáma: 18645211-1-13
Szervezet nyilvántartási száma: 13-01-0003682
Nyilvántartó cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a  Testi- Lelki Segítség Alapítvány webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

Rendelés:
Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Mivel futárszolgálattal szállítunk, ezért van szükségünk lehetőleg mobiltelefonszámra és emailra.
A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
- Előre utalással
- Online bankkártyás fizetéssel (egyelőre csak Paypal rendszeren belül, tehát ha használ Paypalt is), futárszolgálattal történő szállítással,

Felelősség korlátozása:
Webáruház nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a  Testi- Lelki Segítség Alapítvány webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket futárszolgálattal szállítjuk (a postaköltségek legtöbbször magasabbak). A kiszállítás díja a súlytól is függ. 1 kg-ig 1200 Ft (utánvételnél 400 Ft-val több), 2 kg-ig 1300 Ft, 3 kg-ig 1400 Ft  (nehezebb csomagoknál látni fogjuk a pontos szállítási költséget a megrendelés folyamán).

Szállítási határidő: A megrendelés után igyekszünk nagyon hamar feladani a csomagot.


Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keressen minket!

Szilveszteri cikkek